Office 2016 professional

Microsoft Office 2016 professional is primair gericht op bedrijven en zelfs de hoogste verwachtingen. De programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype for Business Office Professional Plus 2016 voldoet aan alle eisen die aan een uitgebreide office pakket worden gevraagd.

Nieuwe functies in Office 2016 Professional Plus

Kijken met “Insights” rechtstreeks vanuit uw documenten op het internet voor relevante informatie en te integreren in uw teksten of presentaties. Een link naar Bing zorgt voor snelle resultaten.
De “Tell Me” Search Assistant vindt u functies vinden binnen elk programma sneller.
Excel brengt een autofill functie met het patroon detecteert en automatisch uw gegevens aan te vullen. U kunt ook kunnen worden gemaakt door te klikken op voorspellingen van data-serie en vormen voor toekomstige trends.
De ingebouwde Publisher Online foto’s afdrukken opties besparen tijd en zorgen voor professionele resultaten.
PowerPoint biedt de mogelijkheid om presentaties via het web te delen. Men moet zich niet hebt geïnstalleerd PowerPoint om deze in staat te bekijken.
Het scherm achtergronden in “Black Theme” vergunning door de donkere kleuren een eye-vriendelijke werk.
Eenvoudig werken in een team met real-time netwerken via Microsoft Onedrive. Microsoft Office Professional Plus 2016 biedt u 5 GB van cloud storage beschikbaar.

Nieuwe communicatie-opties in Office Professional Plus 2016

Door de integratie van Skype for Business zijn u en uw medewerkers en collega’s altijd in contact. Microsoft Office Professional Plus 2016 biedt u nieuwe mogelijkheid op het gebied van instant messaging, video-conferencing en IP-telefonie. Informatie uit te wisselen, te verduidelijken en vragen over projecten te stellen. Door gebruik te maken van de cloud service heeft Microsoft Onedrive ook de uitwisseling van gegevens vereenvoudigd. Werk samen aan het succes van uw bedrijf en blijf altijd flexibel. Uw werkplek is nu op elke locatie.