Badmode in 2019

Tweka is een succesvol badmodemerk van Nederlandse bodem. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het lichaam van de Noord-Europese man, vrouw en ook in dat van de jeugd.

https://tweka.com/nl-nl/ is een trendy merk dat zich vooral kenmerkt door de opvallende, vernieuwende patronen en prints die zijn afgedrukt op de badmode. Daarnaast is de zwemkleding herkenbaar door de perfecte pasvorm, dit komt mede door het materiaal wat gebruikt wordt.

De beste badmode online

Toon je strandlichaam in een tweedelig badpak. Kijk door de selectie in een verscheidenheid van stijlen. Houd het tijdloos met een klassieke uitstraling in de vorm van een strapless top. Voor een streeploze bruine teint kies je voor een bandeau top met afneembare bandjes die gemakkelijk kan worden verwijderd als je de zon in gaat.

Geef je de voorkeur aan bescheiden zwemkleding? Een leuke tankini top (die de buik bedekt) en een broekje zorgen voor een chique en sexy ensemble. Meng kleurrijke of bedrukte tops en broekjes om je eigen, unieke outfit te creëren.

Maak een statement in een chique zwempak uit één stuk. Flaneer in stijl in een mooi badpak. Zoek naar mooie patronen en kleuren met mooie details, of onderscheid je van de massa met in het oog springende prints. Schitter in de zon in je favoriete kleuren in een eenkleurig badpak of een tankini in kleurrijke stijl. Of krijg een trendy look in een trendy monokini met gewaagde uitsparingen.