Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken (#HNW) wordt vaak omschreven als plaats- en tijdonafhankelijk werken door kenniswerkers. Aanvankelijk is dit concept gestart vanuit de ICT sector.

Microsoft heeft de term ‘Het Nieuwe Werken’ geïntroduceerd en is ook vandaag de dag nog één van de voorlopers op dit gebied. Uitgangspunt was dat kenniswerkers altijd en overal toegang tot relevante informatie moeten kunnen hebben.

Mede ingegeven door nieuwe trends omvat Het Nieuwe Werken inmiddels veel meer dan alleen ICT oplossingen. Het staat voor een andere manier van denken over organiseren en heeft daarmee invloed op tal van aandachtsgebieden als leiderschap, samenwerken en organisatiecultuur.

Over Felloo

Wij zijn een landelijke, onafhankelijke totaalaanbieder op het gebied van cloud communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen, zoals cloud telefonie, online werkplekken, printing, verbindingen en cloud beveiliging.

Onze diensten zorgen niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor meer efficiëntie in uw bedrijfsprocessen. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk!

Bron: www.felloo.nl